Добре дошли в avi-building.com
 
 

Услуги

Фирма АВИ БИЛДИНГ изпълнява широк спектър от строителни дейности. Основната ни задача е да обхванем цялостното изпълнение на един строеж – от изкопа за основи до довършителните работи и всеки единичен детайл на завършването

Прочети

За нас

Фирма АВИ БИЛДИНГ ООД е създадена през 2007 г. Съдружници и създатели на фирмата са Ана Василева Монова-Минева и Иван Василев Минев. Регистрирана е в Централния Професионален Регистър на Строителите в България.

Прочети

Завършени обекти

Галерия от снимки на изпълнени строежи. Илюстрация на довършителни и ремонтни работи в завършения им вид.
Прочети

 

Добре дошли!

Уважаеми посетители на нашия сайт,

 

Дълго мислих върху думите, с които бих искала да ви кажа „Добре дошли“. В крайна сметка реших  да сложа цитат от речта  на един забележителен човек и  наш съвременник пред студентите от Университета Станфорд през 2005-та. За мен, а и за много други хора, тези думи са концепция за живота и смъртта, за ценностната система, която определя делата ни и бъдещето ни. Ето ги:

 

„ Времето ви е ограничено. Така че НЕ ГО ХАБЕТЕ В ЖИВЕЕНЕ НА НЕЧИЙ ЧУЖД ЖИВОТ.

Не бъдете пленници на догмата - което е да живеете с резултатите от мисленето на други хора. Не се оставяйте шума от чуждото мнение да заглуши вътрешния ви глас. И което е най-важното - ИМАЙТЕ КУРАЖА ДА ПОСЛЕДВАТЕ СЪРЦЕТО И ИНТУИЦИЯТА СИ. Те някакси вече знаят какво наистина искате да се случи. Всичко останало е второстепенно. „

Стив Джобс

 

Пожелавам ви да бъдете здрави и успешни във всичките си бъдещи начинания. За нас ще бъде чест и удоволствие да ви съпроводим, подкрепим и преведем през чудния свят на строителството. Да отговорим на въпросите, които си задавате, да се опитаме да бъдем ваш надежден партньор и приятел!

 

С уважение,

инж.Ана Минева