Добре дошли в avi-building.com
 
 

Новини

33.pngСграда на 2013г.

С голямо удоволствие представяме сградата, спечелила бронзова статуетка – специална награда в конкурса „СГРАДА НА 2013 г.“ –  частната детска градина в кв. Драгалевци.

 

Да пожелаем на добър път на един от талантливите архитекти на сградата – арх. Ивайло Андреев.

Научете Повече

 

 

[Salvador,+Bahia,+Brazil.jpg] Архитектура различна от Люлинската

           Дълго време мислих дали да направя и аз copy/paste на снимчици на разни странни сгради от целия свят. Мрежата е пълна с такива. Като ще си правим сайтове, нали е добре да има картинки - то и да има друго, кой го интересува, освен ако не пише как се изкарват пари, докато си лежиш в къщи. Реших и го направих, само че ще и поразсъждавам по темата,най-вече защото малко ми е мъчно,че  никъде не присъства България,а и няма изглед да видя снимчица на наша сграда в нета, под която пъпчив турист-любител от Острова, скромно е написал ...."еди какво си интересно и красиво в Sofia,Varna,Plovdiv,Pleven" 

Научете Повече

  Германецът, който искаше да управлява София

             Юрген Порш не е германец, а немец. Като в онази история (която може и да не е съвсем исторически коректна,        но     е истински забавна), в която след Освобождението българите не разбирали германците, които дошли да прокарват    жп       линиите в Княжество България, и затова им казвали неми или немци.  13.03.2016

Научете Повече